ANTALYA / ELMALI - Sebahat Çınar İlkokulu

DENEYİMLİ ÇOCUKLAR

PROJE SAYFASI

Projemizde 4-6 yaş aralığında okul öncesi dönemdeki öğrenciler ile çalışacağız. Projemizin amacı okul öncesi dönemden itibaren çocukların bilime merakını uyandırmak, eleştirel düşünme yeteneklerini,sebep sonuç ilişkisi kurma becerilerini geliştirmek çocukların deneyerek, gözlemleyerek öğrenmesini sağlamaktır..Ortaklarımızla belirleyeceğimiz deneyleri Her hafta öğrencilerimizle birlikte uygulayacağız.
Projemizde; Öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerine rehberlik ederek, hayata bilim penceresinden bakmalarını sağlamayı, uzaktan eğitim sürecinde evdeki malzemelerle etkili eğlenceli deneyler yaptırarak tüm öğrencilerimizin katılımını sağlamayı ,fırsat eşitliğini ön planda tutmayı ve zamanı etkili kullanmayı öğretmeyi amaçlıyoruz. Deneyler öğrencilerle okulda grup etkinliği ya da bireysel olarak hazırlanacak ya da uzaktan eğitim sürecinde de ailelerle birlikte uygulanacaktır. Çalışmalar belirlenen süre içerisinde yapılıp fotoğraflar proje sayfasında paylaşılacaktır.

16-05-2021

Yayın: 28.01.2021 - Güncelleme: 22.01.2023 22:09 - Görüntülenme: 243